A radicchiot félbevágom, bordázott aljú serpenyőbe (vagy más, grillezésre kitalált alkalmatosságba) teszem, és mindkét oldalát kb. 2-2 percig grillezem. Az utolsó pillanatban megspriccelem egy kevés balzsam-, és vörösborecettel. Tányérra teszem, sót és borsot tekerek rá, meglocsolom egy kevés olívaolajjal és azonnal tálalom.
Talán van még egy legjobb: a rizottó radicchioval. De erről később…
Szia Vica, ez bizony kesernyés, épp ezért sokan nem szeretik, de próbáld meg rizottóba rakni egy kevés kolbásszal. Ott csak az “ízharmóniát” fogod érezni, azt a kesernyés ízt, amit nyersen, vagy grillezve éreznél, nem.
Még soha nem mertem venni mert félek az izétöl.Milyen ize van??Kesernyés?Mert akkor az már nálam akadály.