Tavola in Piazza

Mustáros-majoránnás-citromos sült csirkeszárny

5 perc munkával. Olcsón.
Mustáros-majoránnás-citromos sült csirkeszárny
Hozzávalók: 12 db csirkeszárny, egy nagy csokor friss majoránna, fél citrom leve, 1 dl tej, 1,5 ek. magos vagy nem magos mustár (magossal finomabb), extra szűz olívaolaj, só, frissen őrölt bors

A tejet és a mustárt csomómentesre kevertem. A csirkeszárnyakat sóztam, borsoztam, majd tűzálló tálba raktam, megszórtam a majoránna letépkedett leveleivel, meglocsoltam a citromlével, egy kevés olívaolajjal és a tej-mustár keverékével. 190 fokra előmelegített sütőben piros-ropogósra sütöttem. Párolt cukkinivel tálaltam. Szerdán.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Gabah says:

    Egycsipet, én is! Nálam most épp ez az aktuális kedvenc zöldfűszer;szívem szerint pakolnám mindenbe… :-)Lencsike, most ilyenek jönnek majd, nincs sok időm , amit a konyhában tölthetnék.És persze örülök, hogy tetszik az ötlet.

  2. lencsike says:

    Ó. igen, én is ilyen gyorsan elkészülő ételekre vágyom. Nemrég fedeztem fel, hogy milyen jó dolog a csirkeszárny. Tetszik a recept! Köszönöm.

  3. egycsipet says:

    Ez nagyon jól hangzik, imádom a friss majoránnát! :)))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!