Tavola in Piazza

Ananász-eper-narancs smoothie

Most, hogy ilyen hirtelen kitavaszodott, a heti salátáink mellett elkezdtük a smoothie-k sorozatgyártását is. Ez most egy tisztán gyümölcsös változat, az első itáliai szabadföldi eper megjelenését ünnepeltük, és egyben a narancsszezont búcsúztattuk vele.

DSC_3663

A recept roppant bonyolult, épp beleillik a blog profilváltásába:

Ananász-eper-narancs smoothie

Hozzávalók 2 személyre: 200 g friss, érett ananász, 4 db eper, 1 tarocco narancs filézve, csipetnyi frissen reszelt szerecsendió és ugyanennyi frissen megtört kardamom mag, két kockacukor nagyságú hámozott gyömbérgyökér, 1 ek. frissen facsart citromlé, 100 ml kókusztej, 100 ml tehéntej, 100 g jégkocka, 2 tk. narancsvirág méz

A hozzávalókat simára turmixoljuk, és lehetőleg azonnal, jóízűen elfogyasztjuk.

DSC_3622

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!