Az immunerősítő italok utolsó darabja következik…..és akkor jöhet a tavasz…:-)
Narancsos-kurkumás mézszörp
Hozzávalók 2 személyre:
1 kk. kurkuma
2 ek. méz
1 kk. narancsvirág víz
100 ml frissen facsart narancslé
2 csipetnyi őrölt fahéj
300 ml víz
A kurkumát a mézzel és a narancsvirág vízzel simára keverjük. A vizet és a narancslevet 60 °C-ra hevítjük, összekeverjük a fűszeres mézzel, és poharakba töltve, egy-egy csipetnyi fahéjjal meghintve azonnal, melegen fogyasztjuk.
Az előző részekben:
ITT gyömbéres grapefruit ital
és alma-csipkebogyó tea ITT
Ha tetszett a recept, oszd meg bátran másokkal is!
Ha nem szeretnél lemaradni a következő bejegyzéseimről és további tartalmakra is kíváncsi vagy, követheted a blogot a Facebookon is!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: