Karácsonyi menü 2011

1.

paszternák szuflé a Mandulasarokból

rozmaringos ricottával töltött ravioli paradicsomos fácánraguval

póréhagyma krémleves zöldfűszeres tőkehalkrémmel töltött bundás kenyérrel

ecetes főtt cékla-cotechino-párolt vöröskáposzta torony

fatörzs (mascarponés-csokis-kávés krémmel) vagy kávés-torronés pavlova

2.

hering+tormás-kapros kence+Montasio

baccalà mantecato (fokhagymás-petrezselymes tőkehal kence) pirítós

spagetti szárított tonhalkaviárral

zsályás angolna krumplipürével és tapenade-dal (fekete olajbogyó, kapribogyó, szardella, aszalt paradicsom, fokhagyma, citromlé, só, bors)

körtés-gesztenyés pohárdesszert (körtekompót, karamell, gyömbéres-mézes tejföl, gesztenyepüré, torronedarabkák)

Tovább a blogra »