1.
paszternák szuflé a Mandulasarokból
rozmaringos ricottával töltött ravioli paradicsomos fácánraguval
póréhagyma krémleves zöldfűszeres tőkehalkrémmel töltött bundás kenyérrel
ecetes főtt cékla-cotechino-párolt vöröskáposzta torony
fatörzs (mascarponés-csokis-kávés krémmel) vagy kávés-torronés pavlova
2.
hering+tormás-kapros kence+Montasio
baccalà mantecato (fokhagymás-petrezselymes tőkehal kence) pirítós
spagetti szárított tonhalkaviárral
zsályás angolna krumplipürével és tapenade-dal (fekete olajbogyó, kapribogyó, szardella, aszalt paradicsom, fokhagyma, citromlé, só, bors)
körtés-gesztenyés pohárdesszert (körtekompót, karamell, gyömbéres-mézes tejföl, gesztenyepüré, torronedarabkák)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: