Tavola in Piazza

menza Piazza 39. hét + gasztrotúra Ausztriában ;-)

hétfő
Ulrichtól
ebéd:
friss kecskesajttal, koktélparadicsommal és kaprigyümölccsel töltött édeskömény
sült csülök
párolt káposzta
káposztasaláta


vacsora:
fehérboros kékkagyló
sk. füstölt pisztráng
tejszínes torma
mustáros radicchio saláta
citromos joghurthab chilis erdeigyümölcs mártással



kedd

osztrák kolbászok, virsli
sajtok, kékszőlő
hurka, kolbász
savanyú uborka, gyöngyhagyma

 aztán túráztunk egyet
 a hegytetőn megpihentünk
 gyönyörködtünk a kilátásban jobbra
 aztán balra
 hazaérve lemostuk az út porát
és nem felejtettük el lefekvés előtt megmosni a fogunkat
🙂
szerda
hagymás rántotta

tökmagos kenyér
sajt
vegyes saláta
csütörtök
sült, rántott villásmakréla (leccia Lichia amia), kígyófejű géb (ghiozzo, gò – Zosterisessor ophiocephalus) és szardínia zöldborsos-majonézes sárgarépasalátával
koktélparadicsommal és kapribogyóval párolt tőkehal
zöldsaláta
péntek
tintahalas gramigna Éva receptje alapján
vegyes saláta
szombat
füstölt kolbászos-koktélparadicsom lekváros fusilli
fokhagymás-rozmaringos sült csirke
zöldsaláta
vasárnap
zöldségleves
virsli
majonézes brokkolisaláta

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Gabah says:

    😉 Én is arra haraptam volna rá elsőként… :-)))

  2. Vica says:

    Nahát mint ilyen dolgot nélkülöző de engem a hurka és kolbász látványa fogott meg….bocsi.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!