hétfő
Ulrichtól
ebéd:
friss kecskesajttal, koktélparadicsommal és kaprigyümölccsel töltött édeskömény
sült csülök
párolt káposzta
káposztasaláta
vacsora:
fehérboros kékkagyló
sk. füstölt pisztráng
tejszínes torma
mustáros radicchio saláta
citromos joghurthab chilis erdeigyümölcs mártással
kedd
osztrák kolbászok, virsli
sajtok, kékszőlő
hurka, kolbász
savanyú uborka, gyöngyhagyma
aztán túráztunk egyet
a hegytetőn megpihentünk
gyönyörködtünk a kilátásban jobbra
aztán balra
hazaérve lemostuk az út porát
és nem felejtettük el lefekvés előtt megmosni a fogunkat
🙂
szerda
hagymás rántotta
tökmagos kenyér
sajt
vegyes saláta
csütörtök
sült, rántott villásmakréla (leccia – Lichia amia), kígyófejű géb (ghiozzo, gò – Zosterisessor ophiocephalus) és szardínia zöldborsos-majonézes sárgarépasalátával
koktélparadicsommal és kapribogyóval párolt tőkehal
zöldsaláta
péntek
tintahalas gramigna Éva receptje alapján
vegyes saláta
szombat
füstölt kolbászos-koktélparadicsom lekváros fusilli
fokhagymás-rozmaringos sült csirke
zöldsaláta
vasárnap
zöldségleves
virsli
majonézes brokkolisaláta
😉 Én is arra haraptam volna rá elsőként… :-)))
Nahát mint ilyen dolgot nélkülöző de engem a hurka és kolbász látványa fogott meg….bocsi.