vasárnap
a végleges menü
előételek:
petrezselymes citromlében pácolt nyers szardella
szardella gratin
sardine in saòr – sült szardínia ecetes-hagymás lében
párolt pisztráng sült cukkinikrémmel
első fogások:
rizssaláta füstölt pisztránggal és párolt zöldborsóval
tésztasaláta pisztrángos-robiolás sültpaprika krémmel
főétel:
zöldségekkel töltött, sült pisztráng
köret:
vegyes saláta
desszert:
mentás-ricottás őszibarackhab
fahéjas-rumos szilvakrém
habcsók sipkák a krémek tetejére Saját levében megkapó írása után szabadon
hétfő
zöldségleves
paradicsomos pacal
grillezett polenta
kedd
spaghetti all’aglio, olio e peperoncino
bazsalikomos fasírt
uborkasaláta
zöldsaláta
szerda
árpagyöngy kása vargányával
vajas-petrezselymes sült pisztráng
zöldsaláta
csütörtök
gulyásleves
ricottagombóc (a túrógombóc mintájára, ha esetleg a vízben nem maradna egyben, lesz belőle ricottafánk)
péntek
bazsalikompesztós spagetti
balzsamecetes-mascarponés karaj
vegyes saláta
szombat
fokhagymás-szardellás pizza
vasárnap
fokhagymás-citromos pirítós rajta sült szardellafilével
grillezett sertéstarja
sült krumpli
paradicsomsaláta