menza Piazza 37. hét

vasárnap

a végleges menü

előételek:

petrezselymes citromlében pácolt nyers szardella

szardella gratin

sardine in saòr – sült szardínia ecetes-hagymás lében

párolt pisztráng sült cukkinikrémmel

első fogások:

rizssaláta füstölt pisztránggal és párolt zöldborsóval

tésztasaláta pisztrángos-robiolás sültpaprika krémmel

főétel:

zöldségekkel töltött, sült pisztráng

köret:

vegyes saláta

desszert:

mentás-ricottás őszibarackhab

fahéjas-rumos szilvakrém

habcsók sipkák a krémek tetejére Saját levében megkapó írása után szabadon

hétfő

zöldségleves

paradicsomos pacal

grillezett polenta

kedd

spaghetti all’aglio, olio e peperoncino

bazsalikomos fasírt

uborkasaláta

zöldsaláta

szerda

árpagyöngy kása vargányával

vajas-petrezselymes sült pisztráng

zöldsaláta

csütörtök

gulyásleves

ricottagombóc (a túrógombóc mintájára, ha esetleg a vízben nem maradna egyben, lesz belőle ricottafánk)

péntek

bazsalikompesztós spagetti

balzsamecetes-mascarponés karaj

vegyes saláta

szombat

fokhagymás-szardellás pizza

vasárnap

fokhagymás-citromos pirítós rajta sült szardellafilével

grillezett sertéstarja

sült krumpli

paradicsomsaláta



Tovább a blogra »