Hétfő
zöldborsós-cukkinis spagetti ementálival
zöldségekkel sült csapósügér
párolt endívia
zöldsaláta
Kedd
mentás zöldborsó-cukkini főzelék (ok, bevallom, ez nálunk levesként funkcionál)
főtt sonka
petrezselymes újkrumpli
Szerda
mentás zöldborsó-cukkini főzelék maradék
párolt rizs sárgarépával, kapribogyóval és ajókával
sörben sült karaj
Csütörtök
ricottával és fehérspárgával töltött sós torta(most jöttem rá, hogy hetekkel ezelőtt tettem a fagyasztóba néhány szál spárgát)
tarhonya paradicsomos-majoránnás csirkehússal és fontinával
Péntek
sültpaprika krémleves kapros-tejfölös pirított kenyérkockákkal
borókás borjúlábszár zöldfűszeres knédlivel
Szombat
fusilli citromos-petrezselymes szardíniával
paprikás lisztben sült aranydurbincs
joghurtos-kapros-fokhagymás cukkinisaláta
Vasárnap
sardelle in saòr
paradicsomos-fokhagymás-rucolás tésztasaláta parmigianoval
sóban sült tengeri sügér
párolt mángold
desszertterv a hétre:
karamellás panna cotta habcsókkal
vagy
citromos-bazsalikomos tejberizs rózsaborsos eperszósszal
és egy süi sem ártana már vagy keksz a reggeli tejhez/tejeskávéhoz…mert “Annapazza” szeretné…
menza Piazza 2011. 23. hét
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Fondantina, megnézem a linket.
Szia,Én Kolozsváron vagyok egyetemista, Kommunikáció és PR szakon és a szakdolgozatom témája a A gasztroblogok és a vendéglátóipari PR kapcsolatának elemzése. Ennek az elkészítéséhez szeretném kérni a segítséged. Egy online kérdőívet kellene kitölteni (10 kérdés). Ezekre lenne jó, ha minél részletesebben válaszolnál. A kérdőív ezen a címen érhető el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/457802771/1/ Előre is köszönöm a segítséget.