menza Piazza 2011. 5. hét

Kicsit késve ugyan de ez is megvan.

január 30. vasárnap

húsleves, főtt hús, levesben főtt zöldségek

rozmaringos-fehérboros sült csirke

“paprikás krumpli” – nagy gerezdekre vágott krumpli, paprika csíkok, joghurt, só, bors, cayenne bors, darált csípőspaprika sütőzacskóba dobál, jól összemasszíroz, 180 fokos sütőben megsüt (utolsó 10 percben sütőzacskó felvág, grill programon ropogós kérget süt a krumpligerezdekre)

január 31. hétfő

ld. előző napi menü, “paprikás krumpli” helyett zöldsaláta

február 1. kedd

gombaleves rizzsel

sajttal sült szalonnába göngyölt virsli

feketeretek-sárgarépa saláta

február 2. szerda

pipe rigate paradicsomos-vörösboros marharaguval

töltött káposzta (töltelék: árpagyöngy, ricotta, újhagymán pirított húsos szalonna, Grana)

február 3. csütörtök

spagetti mascarponés-tejfölös spenóttal és posírozott tojással

almatorta (recept hamrosan)

rúdkenyerek (recept innen)

február 4. péntek

mezze penne mazsolás trevisoi radicchioval és gorgonzolával

robiolával töltött sült speck

ecetes főtt cékla

február 5. szombat

hal, hal, hal – majd amit találok a halárusnál

de nem hal lett hanem ricottával és spenóttal töltött ravioli (nem én készítettem, ajándékba kaptam)

gombás-hagymás frittata

Tovább a blogra »