Tavola in Piazza

Farfalle koktélparadicsommal, robiolával és bazsalikommal

Csak egy az utóbbi időben legyártott milliónyi szupergyors tészta közül. Nagyon nyári, nagyon könnyű és nagyon finom!
Farfalle koktélparadicsommal, robiolával és bazsalikommal
Hozzávalók: 320 g farfalle, 1 chili, 100 g robiola, egy nagy csokor bazsalikom, 1 gerezd fokhagyma, 8 db érett, édes koktélparadicsom, só, bors
A hozzávalókat (a tészta és a chili kivételével) összeturmixoltam. A farfalle tésztát bő, sós vízben kifőztem, “al dente” leszűrtem, összekevertem a robiolás-fokhagymás-paradicsomos szósszal, tányérokra szedtem, felkarikázott chilit és egy kis frissen őrölt borsot szórtam a tetejére, és azonnal tálaltam.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Gabah says:

    Eh, sí, é una pasta ideale con questo caldo! Se però uso il peperoncino che arriva dall’Ungheria, direttamente dall’orto del mio papà…guai! :-)))Il traduttore finalmentefunziona! Evviva!

  2. Solema says:

    Buone, sento in bocca il piccantino.Le proverò!!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!