Tavola in Piazza

Emlékeztetőül magamnak...

Paradicsomos-gorgonzolás pici penne –

Pennette al pomodoro e gorgonzola Szardíniás mezze penne –
Mezze penne con sardine

Garganelli tökvirággal, aranydurbincs filével –
Garganelli con fiori di zucca e filetto di orata Padlizsános spagettitorta –
Timballo di mulinciani e pasta (Sicilia) Aranydurbincs „bolond lében” –
Orata all’acqua pazza Nyelvhal tejszínes-gombás szószban –
Sogliola in salsa ai funghi Hentes tokány Paradicsomos-mozzarellás rakott karaj

Szőlős-aszalt szilvás házinyúl (ezt muszáááááj!!!!) –
Coniglio in salsa di uva e prugne secche
Muskotályos sárgadinnyefagyi mézes dióval –
Gelato di melone al moscato con noci e miele

Őszi sünemény Krisztától századszor is
Citromos piskóta Vaníliás rizstorta –
Torta di riso alla vaniglia Rákóczi túrós A legjobb kókuszgolyó
Szilvalekváros sütemény –

tálcák Corianból Ember kollégáitól
Kókuszos keksz –

Biscotti al cocco Kókuszos-vaníliás narancsszirup Nórinak

(az elsők között!!!! még narancsszezon előtt!!!)
A többi hetvenvalahány fotót meg jobb ha elfelejtem…

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Vica says:

    Kár hogy nincs itt olyan vigyorgos fejecske…pusszancs!

  2. Gabah says:

    Én koncentrálnék, de Anna-banna -úgy tűnik-, nem nagyon akar rám koncentrálni. :-)))Ma megembereltem magam egy kicsit, a lábam sem dagad már két napja, így pótoltam egy-két megígért receptet, többek között a padlizsános-spagettis tortáét is. ;-)A mailekkel még sajnos mindig hadilábon állok, de előbb vagy utóbb arra is megpróbálok sort keríteni, addig is, Vicuska szívből köszönöm a jókívánságaidat!!!! Ja, és látszik, hogy “feltöltődtél”! Szeretem az ilyen pozitív hangvételű maileket!Puszillak!:-)

  3. Vica says:

    Ok, de ráér Te csak koncentrálj a családodra ugy gondolom most ez a legfontosabb feladatod!

  4. Gabah says:

    Zolda, a receptek egyelőre az íróasztalomban/papírfecniken/szakácskönyveim post-it-tel gondosan megjelölt oldalain hevernek, és sajnos nem tudom, mikor lesz időm posztolni őket, de megpróbálok igyekezni!Vicuska, az a padlizsános torta eszméletlenül finom lett! David Ruggerio Sapori di casa című szakácskönyvéből van – hátha megvan neked is…. Ha nincs, előreveszem neked a listában! Mondjuk a narancsszirup utánra, ok? 😉

  5. Vica says:

    Jaj Gabah,remélem egyszer a receptet is felteszed,pl. annak a padlizsános csodának!

  6. Zolda says:

    És a recepteket hol találom? Pl a citromos piskótáét?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!