Gusti di frontiera 2008 – Gorizia – 4. rész
Képes beszámolóm utolsó részéhez értem.
Azzal a nem titkolt szándékkal készítettem, hogy jövőre minél több magyar eljöjjön erre a fantasztikus ünnepségre, hogy együtt örüljünk, együtt táncoljunk, együtt együnk-igyunk, és persze, hogy a fesztiválban rejlő titkos lehetőségeket kihasználva megismerjük egymás (nem csak gasztro-) kultúráját.
francia kolbászok, szalámik
francia kekszek
francia sajtok
óriási francia articsókák, és fokhagyma – nem kevésbé óriási árakkal :-/
még mindig a francia negyed…
és ez is
Szardínia
az albán Arturo Avillaj – a Casamia Cucina mostani számában az ő tavalyi receptjei is megjelentek –
albán sütemények
Bosznia
:-)))
Ausztria
Olaszország – Friuli tartomány
Renato Elia üdvözöl mindenkit
táncoltunk is 🙂
visszatérő vendégeink
Gorizia
2008. 09. 26-28.