Gusti di frontiera 2008 – Gorizia – 4. rész

Képes beszámolóm utolsó részéhez értem.
Azzal a nem titkolt szándékkal készítettem, hogy jövőre minél több magyar eljöjjön erre a fantasztikus ünnepségre, hogy együtt örüljünk, együtt táncoljunk, együtt együnk-igyunk, és persze, hogy a fesztiválban rejlő titkos lehetőségeket kihasználva megismerjük egymás (nem csak gasztro-) kultúráját.


francia kolbászok, szalámik

francia kekszek

francia sajtok
óriási francia articsókák, és fokhagyma – nem kevésbé óriási árakkal :-/
még mindig a francia negyed…
és ez is
Szardínia
az albán Arturo Avillaj – a Casamia Cucina mostani számában az ő tavalyi receptjei is megjelentek –

albán sütemények
Bosznia

:-)))

Ausztria
Olaszország – Friuli tartomány
:-)))
Renato Elia üdvözöl mindenkit

táncoltunk is 🙂
visszatérő vendégeink
GUSTI DI FRONTIERA
Gorizia
2008. 09. 26-28.

Tovább a blogra »