Azzal a nem titkolt szándékkal készítettem, hogy jövőre minél több magyar eljöjjön erre a fantasztikus ünnepségre, hogy együtt örüljünk, együtt táncoljunk, együtt együnk-igyunk, és persze, hogy a fesztiválban rejlő titkos lehetőségeket kihasználva megismerjük egymás (nem csak gasztro-) kultúráját.
francia kolbászok, szalámik
francia kekszek
francia sajtok
óriási francia articsókák, és fokhagyma – nem kevésbé óriási árakkal :-/
még mindig a francia negyed…
és ez is
Szardínia
az albán Arturo Avillaj – a Casamia Cucina mostani számában az ő tavalyi receptjei is megjelentek –
Ciao Gino, ez a goriziai Gusti di Frontiera elnevezű gasztronómiai fesztivál. A címkék között is megtalálod, van több bejegyzés is róla. S hogy mikor lesz legközelebb? Sajnos csak egy év múlva, 2009 szeptember végén. 🙁 De sebaj, addig is készülünk rá…:-)))
Ciao Gino, ez a goriziai Gusti di Frontiera elnevezű gasztronómiai fesztivál. A címkék között is megtalálod, van több bejegyzés is róla. S hogy mikor lesz legközelebb? Sajnos csak egy év múlva, 2009 szeptember végén. 🙁 De sebaj, addig is készülünk rá…:-)))
Hűha!Mi is ez? Hol és mikor lesz legközelebb? :))
:-))))))))
Te szent-habkukkkkk,ezek a kaják!
LepkePillangó! Ez volt a célom 🙂 Aztán ha jövőre erre jársz, a magyar sátorban szívesen látunk!
Ez igen!Nagyon szemléletes és csábitó!Csatlakozom az előttem szólóhoz.Egyszer jó lenne együtt falatozni.
Hű, a mindenit! Megyek kajálni valamit!Veled meg talán jövőre egy közös falatozás!
Már a programajánlónál vágyakoztam (és tudtam, hogy most esélyem sem lesz), de a képek komoly motivációt adnak! Üdv,LepkePillangó