
Az étteremről bővebben a www.daldiaul.com -on a jobb oldali menüben a “L’aghesante”-ra klikkelve olvashatunk.







Két hete voltunk náluk “sajtgyár” látogatáson. Post félig már kész. Ha egyszer utólérem saját magam, felkerül ez is…okt. vége felé majdnem biztosan.
Sajt, méz, sajt, méz, sajt, méz…
Méz, sajt, méz, sajt, méz, sajt…
Ettünk csülköt…
és főtt sonkát reszelt tormával, borgonyasalátával.
Ezek után desszertre már nem volt kapacitásunk, de egy pohár Ramandolo azért még lecsúszott.





Piazza Libertà
2008. szeptember 18.
Marcsi, megegyeztünk. Tied a sonka, enyém a szeletelő :-))))))
Csodásak a képek,ezek láttán szinte ott éreztem magam…biztos,hogy semmit nem hagytam volna ki a kóstolásból,nagyon vonzóak az ételek,italok.
Hűűűűűűűűűűűű ezek a képek!!Én kiegyeznék csak a sonkával, a szeletelőröl lemondok. Majd csak elnyiszálnám valahogy!!Üdv.Marcsi
Nagyon szemléletes jó összefoglalót adtál a gasztró eseményről.Elidőztem volna szívesen a sajtok borok és hát szeletelőnél.Fantasztikus lehet ott sétálni nézelődni eszegetni és mindezt leöbliteni egy kis fínom borral