Cukkinis – zöldborsós csirkemell falatok
Bocconcini di petto di pollo con piselli e zucchine
Hozzávalók:
-
1 fej vöröshagyma
-
1 dl fehérbor
-
0,5 kg csirkemell filé
-
10 dkg zöldborsó
-
1 közepes cukkini
-
1 csokor petrezselyemzöld
-
extra szűz olívaolaj
-
só, fehérbors
A hagymát felaprítjuk, egy kevés olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott csirkemellet. Az egészet nagy lángon jól átpirítjuk, hozzáadjuk a zöldborsót, fűszerezzük sóval, fehérborssal. (Ha szükséges, egy kevés húslevest, vagy vizet önthetünk hozzá.) Amikor a borsó már majdnem puha, hozzáadjuk a karikára (fél karikára) vágott cukkinit, az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd készre pároljuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: